svētdiena, 2014. gada 26. oktobris

Galvenais, lai kājas būtu siltumā ....

 Bet nu šoreiz gan runa neies par kājām, bet par kādas citas ķermeņa daļas siltināšanu :). Tie, kam patīk skriet ziemā, sapratīs :).

Kā princesei :)

 Mums laikam daudzām dažreiz gribās izskatīties kā princesēm un nav svarīgi vai ir 5 vai 35 gadi :). Galvenais ir atrast īsto kleitas vai svārku fasonu un uz priekšu ;)

svētdiena, 2014. gada 19. oktobris

Svētdienas darbs.

 Ko darīt, ja aiz loga auksts, slapjš un nemīlīgs laiks? Var uzšūt ko siltu un ērtu :). Un pateicoties lietum mana draudzene atgriežoties no siltajām zemēm uzreiz tiks pie siltas kleitas ;). Kleita sanāca silta un mājīga un tajā pašā laikā arī nedaudz svinīga .

pirmdiena, 2014. gada 13. oktobris

Otra iespēja.

Šis stāsts ir pavisam īss un vienkārš :). Reiz(sensenos laikos? :)) tapa mētelis . Noteikti tā laika modei atbilstošs. Bet pagāja laiks un tas kļuva neaktuāls un pamests aizmirstībā. Bet kāds tomēr pamanija, ka mētelis ir šūts  no  fantastiska, kvalitatīva auduma un ka tam tomēr ir potenciāls arī mūsdienās :)


Un lūk...

svētdiena, 2014. gada 12. oktobris

Svinīga kleita.

Atzīšos, man bija piemeties neliels rudens slinkums, kad gribās sēdēt zem segas, dzert tēju,šķirstīt žurnālus un kalt lielos šūšanas plānus un neko, neko nedarīt :D. Bet dzīve neļauj ilgi sēdēt un sapņot, bet liek darīt :). Un atnāca pie manis viena jauka būtne ar sapni par svinīgo kleitu.Nācās nu purināt segu nost un ķerties pie darba. Es ceru, ka tas , kas sanāca, patiks ne tikai man :)