sestdiena, 2013. gada 26. oktobris

Kad salsts!

                         

 Ziemā man salst:). Un, skrienot ziemā, saskāros ar problēmu-nevaru nopirkt gatavu džemperi sportam, kas būtu atbilstoša garuma, lai pasargātu mani no aukstuma:(. Liekot lietā nedaudz izdomas, man tomēr izdevās tikt pie tāda džemperīša:)




    Sāku,protams, atkal ar lietotu apģērbu veikala apmeklēšanu:: Mērķis bija sameklēt divus plāna flīša auduma džemperus , kas būtu piemēroti manas ieceres īstenošanai.
    Atradu! Te nu viņi ir:)

 Ar sarkano džemperīti man paveicās:tas bija tieši mana izmēra:).Un tas nozīmē, ka nevajadzēs daudz pūļu un laika džempera augšdaļas pārveidošanai. Otrs, tumši zils, bija stipri lielāka izmēra, bet tas šoreiz bija pat labi, jo tad pietika auduma arī garāku piedurkņu šūšanai(ko sākumā nemaz nebiju plānojusi)
 Un te nu ir rezultāts, kas nu man sanāca:) Pašai jau nu ļoti patīk:). Džemperis sanāca tieši tāda garuma, kāds man bija vajadzīgs un arī rokas tagad nesalst,jo piedurknes izveidoju garākas un ar specialu izgriezumu īkšķim, kas ir ļoti ērti.



























Izmaksas: 2.30Ls




2 komentāri:

  1. Kolosāli! Tev vajadzētu patentētēt šo ideju, neticu, ka nebūtu pieprasījums!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Par patentēšanu vel neesmu domājusi,laikam maz kam ziemā skrienot salsts. Pagaidām tik priecājos, ka pašai silts :).

      Dzēst