ceturtdiena, 2014. gada 18. decembris

Vel viena soma draudzenei. / И снова сумка для подруги.

 Un atkal tapa jauna soma draudzenei . Man baigis prieks  darboties kad es drīkstu izpausties bez nosacījumiem un ierobežojumiem . Un nu es arī izpaudos :D. ( Kā saka-pati izdomāju, pati apvainojos :)). Bet šoreiz tas skan mazliet savadāk-pati izdomāju, pati mocījos :D, jo modelis, ko izdomāju , izrādījās daudz sarežģītāks un prasija  no manis gan iedarbināt izdomu, gan pielikt pie darba vīru(apbraukāt visus mūsu pilsētas būvmateriālu veikalus, meklējot "nu kautko", kas varētu glābt somas ideju  :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И снова я шила сумку для подруги.И я безумно довольна когда мне разрешают реализовывать свои идеи без всяческих ограничений.Вот  я и реализовалась по полной программе . :)))Придумать то я придумала , но потом пришлось задействовать не только всю свою фантазию, но и погонять мужа по всем магазинам стройматериалов нашего города в поисках " ну чего-нибудь", что могло бы спасти сумку. :)))

Man tika doti šie izejmateriāli un atļauja darīt ar tiem jebko, bet tikai lai sanāktu kautkas liels :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мне дали эти два куска кожи и разрешение делать с ними что угодно , главное , чтобы получилось что-нибудь большое :)






Ar šo somu es ņēmos visvairāk un visilgāk, bet rezultāts man ļoti patīk un vislielākais prieks ka draudzenei patika tas, kas man sanāca.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
С этой сумкой мне пришлось повозится, но самое главное, что подруга осталась ею довольна.











15 comments:

  1. Думается, вряд ли найдется человек, который был бы не доволен такой работой!!!
    Сшита аккуратно, дизайн прекрасный и цвет мне очень нравится.
    А кисти со жгутом тоже сама???

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Леночка, спасибо ,спасибо!
      Жгут я купила а кисти сама, сама резала,крутила и клеила:)

      Dzēst
  2. Tā ir dabīga āda? Tās knaibles ir universālas jeb tikai vienam kniežu veidam? Es arī gribu kaut ko tādu iegādāties, lai nav jānes uz darbnīcu, bet nezinu, kādas un kur pirkt.
    Soma ir superīga!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies liels!
      Āda ir dabīga. Knaibes der gandīz visam, kad pērk attiecīgās kniedes, tad paciņā nāk klāt speciāli maināmie uzgaļi(uz paciņām ir arī norāde, ka var tos iestrādāt ar knaiblēm), ar kuriem tad var iestrādāt vai riņķus, vai spiedpogas un tt. Pirku šeit: http://latviancrafts.lv/product/instruments-spiedpogu-un-caurumu-iespieanai_0b/

      Dzēst
  3. Super skaisti :)
    Gribēju apjautāties, cik redzu, Tu šuj ļoti profesionāli, tāpēc vēlējos Tavu viedokli, kādu šujmašīnu Tu ieteiktu pilnīgākajam iesācējam, kurš necer neko sarežģītāku par svārkiem un varbūt kādu spilvena pārvalku sašūt ?:)
    Paldies ;)
    ilze

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ilze, mīļš paldies! Ļoti patīkami :)
      Par šujmašīnām, pirmais jautājums-kādā summa gribētu ieklāuties? Es no savas 7 šujamšīnu pieredzes pagaidām esmu totāli un galīgi PFAFF šujmašīnu fane! :)

      Dzēst
    2. Nu neko dārgu negribās, max līdz 200 euro :)

      Dzēst
    3. Tad varu ieteikt apskatīt Janome vai Husqvarna šujmašīnas :). Te piemeram varianti šajā cenu amplitūdā: http://sujmasinas.lv/?wp=30
      Ja izvēlēsieties šujmašīnu ar horizontālo(no augšas) kuģīti, tad tās ir klusākas šujot. Māšinas ar vertikālo kuģīti ir skaļākas, bet izturīgākas. Bet ja neplānojat šūt daudz un piemēram ādu vai biezos mēteļus, tad tam nav būtiskas nozīmes un var droši ņemt šujmašīnu ar horizontālo kuģīti.

      Dzēst
    4. Paldies, par padomiem :)) Man iekšēja vilkne ir uz Janome šujmašīnām, liekās izturīgas ( bet to man intuīcija vairāk saka)

      Dzēst
    5. Prieks, ka palīdzēju :). Ja iekšējā balss saka, tai jāklausa ;). Bet vel labāk aiziet līdz veikalam un pamēģināt tur pašūt ar šujmašīnām, kas iepatikušās-intuīcija+ pamēģināt dzīvē=būs lielisks rezultāts !

      Dzēst
  4. Инна, сумка супер!! А дно!! На такую аккуратную работу можно смотреть часами!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Засмотрелась и забыла)))

      Инна, с Новым Годом!! Хорошего настроения, вдохновения, улыбок и тепла в новом году! Пусть исполняются мечты, и твои и клиенток))

      Dzēst
    2. Дианочка , спасибо, спасибо дорогая! :)

      Dzēst