pirmdiena, 2015. gada 6. aprīlis

Kustinu spārnus./ Машу крыльями.

Tā gribas ko ierakstīt blogā, bet..ir iestājies tāds briesmīgs laika trūkums. Es kustinu spārnus lai lidotu  pretī saviem sapņiem :). Un aktīva spārnu kustināšana tiešām darbojas un vel viens mans sapnis nu ir īstenojies! Un tagad gribu padalīties ar Jums savā priekā!
 Un lūk ir mana jaunā draudzene-šujmašīna ādas un smagu  un biezu audumu šūšanai!Pagaidām man no viņas bail, bet es ceru, ka mēs sadraudzēsimies :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Всё время хочеться что нибудь написать в блоге но всё время  некогда. Я машу крыльями чтобы лететь к своим мечтам. И активная работа крыльями действует и ещё одна моя мечта осуществилась! :))) И теперь хочу поделиться своей радостью!
Моя новая подруга-машина для шитья кожи и плотных и тяжёлых тканей! я пока её очень боюсь ,но надеюсь мы подружимся :)




 Darba ir daudz un ir sašūts daudz jaunu tērpu,bet es tagad atrādīšu lietiņu, ko sašuvu vienkārši tā pat savam priekam, un arī tāpeic, ka bija žēl atstāt šos smukos ādas gabaliņus kas palika pāri no šīs somas (šuvu vel ar Pfaffiņu)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Работы было много и сшито много новых нарядов ,но сейчас я хочу показать одну штучку, которую я сшила просто так, для себя и ещё потому, что жалко было оставлять эти красивые кусочки, которые остались после пошива этой сумки (шила ещё на Пфаффчике)










35 komentāri:

  1. Инна, поздравляю, машинка реально хорошая. Маркировки не видно, но, кажется у меня такая же. А вот этот сервопривод, - тоже не видно, но, кажется, это Zoje, для меня оказался слишком шустрым. Пришлось менять на более медленный.
    Сумки с бахромой обожаю.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ulia,спасибо большое! Да модель TYPICAL GC6-7 без D :) . После долгих раздумий остановилась на этой модели. Серво ZOJE , да, только пока ещё не могу сказать -шустро для меня или нет ,потому что я пока просто её боюсь :)))

      Dzēst
  2. ООоо уже чувствуется размах)))) поздравляю!!!! Нужное приобретение, хорошо, что и место нашлось, куда поставить.
    Косметичка, а я так понимаю это она (или может это клатч), получилась шикарная. И не скажешь что из кусочков!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Леночка, спасибо ,спасибо! Вот да - меня куда-то несёт и пока ещё не знаю ,куда занесёт, но я всё-таки решила рискнуть ;). С местом была напряжёнка, но как то удалось всё дружно расставить. Всё никак не соберусь свою швейную келью отфотографировать :)

      Dzēst
  3. Kolosāli! Apsveicu!
    Es arī kā reiz nesen skatījos, kādas būtu pieejamas šujmašīnas ādas šūšanai.... ;) Tīri teorētiski, jo saprotu, ka man tā pagaidām būtu lieka greznība... :(
    Izskatās ļoti nopietni, ar visu galdu... Vai šī ir jauna jeb lietota?

    Pie reizes iesaku vienu blogu (varbūt Tu jau zini) - http://arinarasputina.blogspot.com/
    Tagad arī Tu tā varēsi!:)) Gaidīšu jaunus šedevrus!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies mīļš! Mašīnu paņēmu jaunu, skaitās rūpnieciskā un tajā sēž tāds zvērīgs spēks un viņa šuj tik biezas ādas kārtas, ka bail. Un dūriena garums 10mm man liekas vispār kosmoss-neesmu tik garu dūrienu vel redzējusi :)))
      Paldies, šo blogu jau esmu piefiksējusi, ļoti skaisti darinājumi tai meistarei. Mani vel fascinē šīs meitenes darbi: http://simple-sveta.blogspot.com/
      Aa, varbūt Tu zini kur Rīgā ir laba izvēla ar diegiem ādas šušanai?

      Dzēst
    2. Cik var noprast, esi absolūtā sajūsmā par jauno draudzeni ;) Vai šai draudzībai ir kāds dziļāks iemesls? Esi nolēmusi mainīt nodarbošanos (lai gan es nezinu, kāda Tev tā ir ;) ) Es nejautāju vienīgi ziņkāres dēļ. Mani arī jau labu laiku urda urdītājs....
      Par diegiem ādas šūšanai es tā nopietni interesējusies neesmu. Vienkārši nopirku resnākus poliestera diegus un viss.

      Dzēst
    3. Jā, esmu sajūsmā un vel ir sajūta, ka mācos braukt ar kravas mašīnu, jo tas spēks, kas tur sēž iekšā vel mani mazliet baida :)
      Un jā, draudzībai ir gan dziļāks iemesls-es sapratu, ka gribu mēģināt darīt ko citu, jo labu laiku mani moka sajūta, ka es neesmu īsti tur, kur man jābūt un nedaru to, kas būtu patiešām mans ;). Un sapratu, ka labāk nožēlošu,ka pamēģināju un nesanāca, nekā visu mūžu nožēlot ka vispār nepamēģināju :)

      Dzēst
    4. Ak, Inna, cik pazīstami! Tikai es nezinu, kā to izdarīt.. man nav pārliecības.. vēl..

      Dzēst
    5. Ir grūti, ļoti. Tās pārdomas un bažas, bailes-tas viss ir un būs! Bet sajūta, ka ir jāriskē ir tomēr spēcīgāka :). Un Tu noteikti arī kādā jaukā brīdī sajutīsi TO un sapratīsi, ka viss-ir laiks.... ;)

      Dzēst
    6. Inna! Supper! noteikti ir jāriskē! Jo zinu, ka Tev izdosies! Ja tu zinātu cil ilgi es domāju un vilcinājos, līdz pieņēmu lēmumu. Ir pagājuši jau 2 gadi kopš pamazām sāku un tagad tikai tā pavisam jūtu, ka ir aigājis :) bet ticu ka Tev ātrak sanāks. Jo esam savās vietās tagad, pie šujmašīnas :D

      Dzēst
    7. Inna! Supper! noteikti ir jāriskē! Jo zinu, ka Tev izdosies! Ja tu zinātu cil ilgi es domāju un vilcinājos, līdz pieņēmu lēmumu. Ir pagājuši jau 2 gadi kopš pamazām sāku un tagad tikai tā pavisam jūtu, ka ir aigājis :) bet ticu ka Tev ātrak sanāks. Jo esam savās vietās tagad, pie šujmašīnas :D

      Dzēst
    8. Zanda, paldies liels par iedrošinājumu! :). Es ticu, ka uzreiz nebūs ne zelta lietus, ne piena upes , bet rokas ir un gribēšana ir un tad ir jāizdodas! Ir, ir tā sajūta,ka īstā vieta ir pie šujmašīnas ;)! Un man tiešām no sirds prieks ka Tev izdevās! Un nevarēja neizdoties skatoties uz Taviem skaistajiem darbiem!

      Dzēst
  4. Apsveicu ar papildinājumu tavā radošajā darbnīcā! Tev jau līdz šim bija brīnišķīgi darinājumi, tagad šedevri vien nāks ārā. :) Labs aprīkojums plus talantīgs meistars, rezultāts priecēs pašu un citus. Lai pietiek laika savu ideju realizācijai!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies, paldies mīļš par tik jaukiem vārdiem! Laika problēmu pašlaik aktīvi risinu un atliek vel tikai attaisīt šampanieti, lai pārvaru bailes no jaunās šujmašīnas :)))

      Dzēst
  5. Инна поздравляю с приобретением помощницы. У меня тоже такая "Тупикал", но я на ней шью все. А клатч просто супер.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ирина, спасибо большое! О, как замечательно-и как она справляеться с тонкими тканями?

      Dzēst
  6. Super truperīgi! Pilnīgi jūtu kā jūs abas ar mūzu lidināties!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laura, mīļš paldies! Mūza ir pašlaik blakus, jā :). Vel mazliet drosmes un tad redzēs, kas mums sanāks ;)

      Dzēst
  7. Инна, поздравляю с приобретением!!! Я тоже о такой мечтаю))) буду махать крыльями)))
    Кладчик шикарный, мне нравится бахрома которую вы используете для своих работ, смотрится изумительно!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Оля, спасибо большое! И лучше на Ты хорошо? ;) А мечта Твоя обязательно сбудеться- главное не опускай крылья! :)

      Dzēst
  8. Поздравляю с новой помощницей! Пусть служит долго и верно. Клатчик получился замечательный, мой любимый цвет.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Антонина, спасибо, большое! Сейчас пытаемся сдружиться с новой помощницей :)

      Dzēst
  9. Инна,я тоже поздравляю с приобретением!!!! Тоже хочу купить себе такую же!!! Желаю успехов!!! Напиши, как прошла адаптация к новой машинке..))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Лена спасибо большое! Скоро напишу в блоге своей адаптации к новой машинке. Пока могу сказать, что это настоящий танк :)))

      Dzēst
  10. Innuci, galvenais lolo savu sapni un īsteno to ticot tikai saviem spēkiem. Lai nesanāk kā man, smags aplauziens, un grūti tad pieķerties idejai. Un akla taustīšanās, līdz sajūti, ka tomēr pirmā ideja ir un paliek tā mana un pareizā! Es Tev ticu:)

    AtbildētDzēst
  11. Поздравляю с приобретением))) уверена вы моментально подружитесь, к хорошему быстро привыкают;))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Таня, спасибо большое! Потихоньку привыкаем друг к другу и руки у меня уже не дрожат- уже прогресс :)))

      Dzēst
  12. Инна, поздравляю с новым другом..или подружкой?))) Представляю как теперь к твоим мечтам добавится ещё несколько дополнительных крылышек для осуществления этих самых мечт)

    Из остатков да такую красоту сшить! Конфетка! )

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Дианочка, спасибо ,спасибо дорогая! :) Подружка, подружка- у меня все швейные машинки подружки( я с ними иногда даже разовариваю:))). А крылышки растут, растут потихоньку ;).

      Dzēst
  13. Инна, поздравляю с таким важным приобретением, у меня промка пока только в мечтах.
    Ой сумочка прелесть, увидела и вспомнила, что и у меня завалялся кусочек замши, только она тонкая, чем это Вы таким уплотнили сереньким?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Оксаночка ,спасибо большое! Я тоже долго мечтала и домечталась-сбылось :)))! И у Тебя обязательно сбудеться! А серый -это уплотнитель, похожий на тонкий мелкий поролон.

      Dzēst
    2. Инночка спасибо, поняла какой примерно, а он продается клеевой или клеить нужно на клей?

      Dzēst
    3. Всегда рада помочь :). Уплотнитель уже готовый клеевой и очень хорошо прилипает.

      Dzēst