otrdiena, 2015. gada 16. jūnijs

Manas skaistās dāmas! / Мои прекрасные дамы!


Viens no skaistākajiem notikumiem-kāzas! Un šoreiz man bija tas gods darināt kleitas divām skaistām līgavas māsām. Un man bija tiešām liels prieks un gandarījums redzēt savu darbu, jo man pašai tik ļoti tas patīk :). Un meitenes ir vienkārši fantastiskas un apburošas! Paldies Jums!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Прекрасное событие-свадьба! И в этот раз мне выпала честь создать наряды для двух красавиц-сестёр невесты. И мне было очень приятно и радостно видеть свою работу, которая мне так нравиться. И девушки просто очаровательны и обворожительны! Спасибо!




















 Nu un te arī es :)))
---------------------------------------
А вот и я :)))


6 komentāri:

  1. Kā vienmēr - lieliski! Skaistas kleitas, un var redzēt, ka to īpašnieces tajās jūtas ļoti ērti (kas nav mazsvarīgi ne ikdienas apģērbā :) ).
    Khmm... vai "līgavas māsas" ir tiešām māsas vai tas domāts tradicionālā izpratnē? Tad krieviski būs подружки невесты. Atvainojos. :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Man ir ļoti patīkami :). Šoreiz tās bija tiešām māsas :) . Un vienai no viņām arī tika tas gods būt par vedējmāti :)

      Dzēst
    2. Aha, piedošan' :)
      Un kurš tad šuva līgavas kleitu? Nebūs arī šis darbiņš tavā kontā? Nemaz nebrīnītos. :)

      Dzēst
    3. Viss kārtībā :). Es jau rakstot nodomāju, ka "līgavas māsas" var saprast dažādi :). Līgavas kleitu šoreiz es nešuvu,bet bez tā šovasar ar nepalikšu-jūlija līgaviņai top kleita :)

      Dzēst
  2. Оба платья - мечта!! Красивые девушки, а твои платья украшают их ещё больше!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Спасибо! Мне очень приятно! :) Мне самой было так радостно любоватсья на них - казалось ,что они идеально подходят друг другу! :)

      Dzēst