ceturtdiena, 2015. gada 5. novembris

Piekusu šūt, atpūtos.... šujot! / Устала шить, отдохнула... за шитьём!

Gadās, ka es nogurstu no šūšanas un tad es atpūšos... šujot! :))) Jā, ja piekusu šūt drēbes, es šuju somas! :)))
Kad galva ir pilna un domas traucē pat gulēt, tad es  atslēdzu prātu un vienkārši darīju!Tā pat vien! Un rezultāts man pašai tik ļoti patīk, ka joprojām laimīgi smaidu skatoties un to, kas man sanāca! :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Случаеться, я устаю шить, и тогда я отдыхаю...шью ! :))) Да да- если я устала шить одежду, я шью сумки ! :)))
Когда в голове куча мыслей, что мешают даже спать, я попробовала просто отключить всё и просто делать.Просто так! И результат мне самой так понравился, что всё ещё счастливо улыбаюсь глядя на то, что у меня получилось!
































Zinu, ka bildes ar lapām sanāca  pa raibu, bet tā gribējās paspēt noķert pēdējās košās rudens krāsas un saulīti, ka nenoturējos un sarīkoju somai fotosesiju laukā :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Знаю, что фото на фоне осенних листьев получились пестровато, но так захотелось успеть поймать последнии яркие цвета осени и солнышко, что я не удержалась и устроила маленькую фотосессию :) ( а через день все листья упали и пропали).













4 komentāri:

  1. Kolosāli skaisti! Esmu vienkārši "greizsirdīga" uz to mašīnu! Cik skaisti var rāvējslēdzi iešūt! Kā tieši tagad finglierējos ar to... Ņemu palīgā ripsa lenti... bet tas jau nav tas.... Vēl neesmu mēģinājusi šūt caur papīru.. Nupat kaut kur izlasīju, ka palīdz...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš, mīļš paldies! :)
      Ja šujat ādu, tad papīrs palīdz, pat ļoti! Un vel var iegādāties teflona pēdiņu šujmašīnai(kādi 4 EUR laikam maksā) vai ir vel pēdiņa ar rullīti. Vel ir staigājošā pēdiņa, arī ideāli ādai, bet tā gan dārgāk sanāk. https://www.youtube.com/watch?v=10DBLRNFOMc
      Ceru, ka viss izdosies! :)

      Dzēst
    2. Staigājošo jau lietoju. Bet rāvējslēdža iešūšanai neder. Diez vai ir teflona pēdiņa rāvējslēdžu šūšanai...

      Dzēst
    3. Skaidrs :). Tad gan laikam paliek tik papīrs, jo teflona pēdiņu rāvējslēdzim neesmu vel nekur manījusi :). Aa, un atcerējos, ka redzēju kautkur blogos, ka var pie pēdiņas apakšas pielīmēt līmlenti un tad labi šujot ādu! Varbūt to skoču pielīmēt pie rāvējslēdža pēdiņas?

      Dzēst